Ingredientai
Silkių filė
4 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Porai
0.5 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Pomidorų tyrė
3 šaukštas
Citrinų sultys
2 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Silkių filė nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite aliejuje kol gražiai pagels.
Daržoves supjaustykite smulkiai apkepkite kelias minutes. Pagardinkite prieskoniais, įpilkite citrinų sulčių, įdėkite pomidorų tyrės, išmaišykite ir sumažinus ugnį troškinkite kol suminkštės daržovės.
Kai daržovės atvės sumaišykite su svogūnais.
Pusę daržovių dėkite į indą, ant viršaus tolygiai sudėkite silkių gabaliukus ir ant viršaus likusias daržoves.