Ingredientai
Grybai
150 g
Didelės tarkuotos morkos
200 g
„Iki“ marinuoti agurkai
100 g
Pupelės
150 g
Salierų šakniavaisiai
200 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Porcijos: 4
Grybų ir pupelių mišrainė – dar vienas receptas švenčių stalui paįvairinti. Tinka tiek marinuoti pievagrybiai, tiek kiti grybai. Grybų ir pupelių mišrainę pagardinkite pipirais ir druska.
Gaminimo eiga
1. Grybus nuvarvinkite ir jei reikia smulkiau supjaustykite.
2. Morkas, saliero šaknį sutarkuokite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytu svogūnu.
3. Pupeles išvirkite stipriai sūriame vandenyje.
4. Agurkus gana smulkiai supjaustykite.
5. Palaukite, kol viskas atvės.
6. Viską sumaišykite, grybų ir pupelių mišrainę pagardinkite pipirais ir druska.
Skanaus!