Dauguma mūsų neįsivaizduoja šviežių grybų be lašinukų ir riebaus pieniško, sviestinio ar grietinės padažo. Bet šį kartą grybus pasirinkome kaip liekną steiko akcentą ir juos paruošėme ne su riebiu padažu, o vos pakeptus ghi svieste. Taip paruošti baravykai – labai patiko visiems valgiusiems.

Gaminimo eiga

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Grybams paruošti keptuvėje išlydykite ghi sviestą, suberkite pasmulkintus baravykus ir kepkite pamaišydami apie 10 min., padruskinkite.
  2. Keptuvėje išlydykite šaukštelį ghi sviesto ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnį, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite.
  3. Iškepę pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min.
  4. Patiekite su grybais.