Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Uogas ir tešlą iš šaldiklio perkeliu į šaldytuvo lentyną iki atlėgsta. Kiekvieną tešlos lapelį perpjaunu pusiau, taip gaunu kvadratus, tuomet juos padalinu į du trikampius.
2. Visus ruošinius pabarstau ruduoju cukrumi. Ir nors dauguma konditerinių gaminių yra barstomi viršuje, man labai pasiteisino kadaise gimusi idėja cukrų berti į vidų, tokiu būdu cukrus netamsėja ir neapdega.
3. Ant storiausios tešlos trikampio dalies dedu uogas, stengiuosi dėti ne itin daug, pavyzdžiui 4-5 vyšnias. Tešlą užlenkiu ant uogų ir suvynioju į ruloną, šonus truputį užlenkiu į vidų (žr. foto).4. Orkaitę režimu viršus – apačia įkaitinu iki 200C.
5. Raguolius dedu į skardą, patepu plaktu tryniu ir šaunu į jau įkaitusią orkaitę. Kepu apie 15 minučių.
6. Raguoliai labai gardūs dar karšti, pabarstyti trupučiu miltelinio cukraus. Atvėsusius laikau šaldytuve.