Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Cukinijas supjaustykite griežinėliais, svogūnų laiškus susmulkinkite. Šaltai rūkytą lašišos filė su oda supjaustykite kubeliais, kiaušinį nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis.
2. Cukinijas papurkškite ypač tyru alyvuogių aliejumi, permaišykite ir nuolat vartydami kepkite įkaitintoje kepsninėje apie 3 min., kol apskrus ir suminkštės. Cukinijas nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir atvėsinkite.
3. Mėsainių bandelės su sezamų sėklomis dalis kepkite įkaitintame grilyje iš abiejų pusių po 1 min., kol apskrus. Bandelę atvėsinkite.
4. Į kokteilinę arba maisto smulkintuvą sudėkite keptas cukinijas, miso pastą, bazilikus, pilkite raugintas pasukas, berkite pipirus ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
5. Į lėkštės centrą dėkite skrudintą mėsainių bandelės dalį, ant jos dėkite rūkytą lašišą, virtą kiaušinį, svogūnų laiškus, ikrus, papuoškite bazilikų lapeliais ir viską užpylę trinta cukinijų ir pasukų mase patiekite.