Gaminimo eiga

1. Pirmiausia, pašildykite ir ištirpdykite medų. Tuomet jį suplakite su kiaušiniais ir aliejumi.

2. Kitame inde sutarkuokite moliūgą, sudėkite į jau turimą masę, išmaišykite.

3. Tada sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir susmulkintus riešutus. Viską sudėkite į moliūgo tešlą. Ją pilkite į aliejumi išteptą kepimo formą, kurią pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.

4. Ištraukite, leiskite šiek tiek atvėsti. Skanaus!

Patarimai:

* Jei norisi visiškai apsaldinti gyvenimą, tokį dar šiltą moliūgų pyragą verta valgyti su vaniliniais ledais.

* Tuo tarpu mėgstantys saldumo ir rūgštumo derinį, galėtų desertą gardinti graikišku jogurtu.

Receptu dalijasi Maxima.