Ingredientai
Rudojo cukraus
3 v. š.
Žaliosios citrinos žievelės
1 vnt.
Žaliosios citrinos sulčių
0.5 vnt.
Kaparėlių
2 v. š.
Virtų burokėlių
3 vnt.
Špinatų
1 sauja
Gražgarsčių
1 sauja
Obuolio
1 vnt.
Greipfruto
1 vnt.
Fetos sūrio
50 g
Graikinių riešutų
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Keptuvėje užkaitinkite žaliosios citrinos sultis su ruduoju cukrumi, įtarkuokite citrinos žievelės, įberkite druskos. Užvirus suberkite kaparėlius, viską išmaišykite ir leiskite užvirti.
2. Burokėlius supjaustykite skiltelėmis, įdėję į dubenėlį apipilkite paruoštu marinatu ir viską išmaišykite.
3. Į kitą dubenį dėkite špinatus, gražgarstes, skiltelėmis pjaustytą obuolį ir greipfrutą, pamarinuotus burokėlius, fetos sūrį ir apibarstykite graikiniais riešutais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG