Ingredientai
Mėlynojo kopūsto
100 g
Poro
50 g
Česnako
1 skiltelė
Pomidorų
2 vnt.
Svogūno
1 vnt.
Aitriosios paprikos
0.5 vnt.
Vištienos filė
1 vnt.
Kokosų pieno
250 ml
Svogūnų laiškų
1 vnt.
Sezamų aliejaus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Susmulkinkite mėlynąjį kopūstą, porą, česnaką. Stambiais griežinėliais supjaustykite pomidorus, stambesniais šiaudeliais – svogūną. Supjaustykite aitriąją papriką.
2. Visas supjaustytas daržoves sudėkite į kepimo indą, ant viršaus dėkite vištienos filė, druskos ir juodųjų pipirų, užpilkite kokosų pieno. Tada dėkite į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę, bei kepkite 25–30 min.
3. Iškepus uždėkite svogūnų laiškų ir apšlakstykite sezamų aliejumi.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG