Ingredientai
Geltonos paprikos
0.5 vnt.
Svogūno
0.5 vnt.
Šoninės
2 juostelės
Aliejaus
1 v. š.
Špinatų
1 sauja
Kiaušinių
2 vnt.
Tarkuoto kietojo sūrio
1 v. š.
Baziliko
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Papriką ir svogūną supjaustykite kubeliais, šoninę supjaustykite juostelėmis.
2. Keptuvėje su aliejumi apkepkite pjaustytą šoninę. Kai šoninė truputį apskrus, sudėkite ir pakepinkite pjaustytą svogūną ir papriką. Tada įberkite juodųjų pipirų ir išmaišykite. Toliau įdėkite saują špinatų, užberkite druskos ir sumaišykite su kepintomis daržovėmis. Kai špinatai truputį pakeps, įpilkite išplaktus kiaušinius.
3. Kiaušiniams iškepus, omletą patiekite lėkštėje, ant viršaus užberkite tarkuoto kietojo sūrio, juodųjų pipirų ir papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG