Ingredientai
Geltonos paprikos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Lašišos filė
400 g
Padažas:
1 v. š.
Brokoliai
0.5 vnt.
Pjaustyti pomidorai
250 g
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Kapotų svogūno laiškų
4 vnt.
Citrinos
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Papriką supjaustykite stambesniais gabalėliais, svogūną – šiaudeliais. Lašišą patepkite „Yakitori“ padažu.
2. Visas daržoves sudėkite į skardą, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir viską išmaišykite. Ant daržovių sudėkite lašišą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 20–25 minutes.
3. Iškepusią žuvį pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite su citrinos skiltelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG