Ingredientai
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Brokoliai
2 šakelės
Pjaustyti pomidorai
1 vnt.
Ridikėliai
2 vnt.
Aliejaus
1 v. š.
Avinžirniai
0.5 indelis
Kiaušinis
1 vnt.
Vandens
2 v. š.
Bazilikai (žali)
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite šiaudeliais, brokolį – vidutinio dydžio gabalėliais, pomidorą supjaustykite kubeliais, ridikėlius – griežinėliais.
2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite pjaustytus svogūnus, konservuotus avinžirnius, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite. Tada sudėkite kepti pjaustytus pomidorus ir brokolius.
Išmaišykite. Įmuškite kiaušinį. Įpilkite 2 šaukštus vandens.
3. Kai kiaušinis iškeps, patiekite su baziliko lapeliais, o ant viršaus užberkite juodųjų pipirų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG