Ingredientai
Briuselio kopūstai
12 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
1 šakelė
Česnako
1 skiltelė
Sviestas
2 v. š.
Vandens
100 ml
Kietasis sūris
30 g
Gaminimo eiga
1. Briuselinius kopūstus perpjaukite pusiau, šoninę supjaustykite juostelėmis, svogūnų laiškus ir česnaką susmulkinkite.
2. Keptuvėje su sviestu pakepinkite šoninę. Tada sudėkite briuselinius kopūstus ir česnaką, užberkite druskos ir juodųjų pipirų bei viską išmaišykite. Briuseliniams kopūstams apkepus įpilkite vandens ir išmaišykite. Kai vanduo beveik išgaruos, suberkite svogūnų laiškus.
3. Patiekite su tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG