Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Porą supjaustykite plonais griežinėliais, mėlynąjį svogūną – šiaudeliais, papriką supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, aitriąsias paprikas supjaustykite griežinėliais. Stambiai supjaustykite kiaulienos šoninę.
2. Į dubenį sudėkite kiaulieną, pjaustytus česnakus, įberkite druskos, juodųjų pipirų, užpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite rozmarino šakeles, aitriąją papriką, avinžirnius.
3. Į kitą dubenį sudėkite pjaustytą mėlynąjį svogūną, porą, česnaką, paprikas, konservuotus pomidorus įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite ir sudėkite į skardą.
4. Taip pat į skardą supilkite sultinį ir dėkite mėsos gabaliukus. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 60 min. Patiekite su stambiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG