Ingredientai
Brokoliai
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didesnių svogūnų
2 skiltelės
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Virtinukų („Gnocchi“)
200 g
Mėgstamų salotų
1 sauja
Parmezano sūris
50 g
Gaminimo eiga
1. Brokolius supjaustykite galvutėmis ir pusiau, svogūną, česnakus skiltelėmis. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite česnakus, svogūnus ir kepkite, kol suminkštės, pilkite grietinėlę sudėkite brokolius ir troškinkite, kol sutirštės.
2. Į verdantį vandenį sudėkite virtinukus ir virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės. Išvirus sudėkite į padažą, dėkite IKI salotų lapus, pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.
3. Viską sudėkite į pasirinktą indą ir užtarkuokite parmezano sūrio.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG