Ingredientai
Maskarponės sūris
220 g
Cukraus pudra
30 g
Vanilės ekstraktas
1 a. š.
Pistacijos
40 g
Rudasis cukrus
1 a. š.
Sviestas
1 v. š.
Braškės
7 vnt.
Porcijos: 2
Ruošdami pistacijų ir maskarponės sūrio desertą neužtruksite. Vos 10 minučių ir štai – viliojantis, kremiškas, skanus desertas. Pistacijų ir maskarponės sūrio desertas neabejotinai sužavės kiekvieną.
Gaminimo eiga
1. Dubenyje išplakite grietinėlę, cukraus pudrą, vanilės ekstraktą. Įmaišykite maskarponę ir plakite dar minutę.
2. Į maisto smulkintuvą berkite pistacijas ir rudąjį cukrų, viską sumalkite iki stambių trupinių. Pistacijų ir cukraus mišinį sumaišykite su tirpintu sviestu.
3. Griežinėliais supjaustykite braškes. Į norimą taurę ar indelį dėkite dalį braškių ir pistacijų trupinių, padalinkite paruošto kremo, o ant kremo viršaus uždėkite likusių braškių ir pistacijų gabalėlių.
Skanaus!