Ingredientai
Miltų
2 v. š.
MANTINGA sluoksniuotos tešlos be mielių
1 lapelis
Maskarponės sūris
2 v. š.
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Braškių sirupo
2 v. š.
Gervuogės
1 sauja
Šilauogės
1 sauja
Auksaspalvio sirupo
1 v. š.
Netirpaus miltelinio cukraus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Ant stalo pabarstykite miltų, dėkite MANTINGA tešlą ir ją supjaustykite trikampio formos juostelėmis, sudėkite į skardą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–12 min.
2. Į maišymo indą supilkite grietinėlę, maskarponės sūrį, išspauskite 1 žaliosios citrinos sultis, pilkite braškių sirupą. Viską plakite iki vientisos ir standžios konsistencijos.
3. Į norimą indą sudėkite gervuoges bei šilauoges, užpilkite sirupu, įdėkite miltelinio cukraus ir maišykite tol, kol uogos pasidengs.
4. Į lėkštę dėkite tešlą, maskarponės kremą, uogas ir papuoškite IKI mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG