Ingredientai
Rudieji pievagrybiai
2 saujos
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Sviestas
30 g
Makaronai
100 g
Pesto padažas
2 a. š.
Parmezano sūris
20 g
Bazilikai (žali)
5 lapeliai
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius supjaustykite skiltelėmis į 4 dalis, svogūną – griežinėliais.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite pievagrybius bei svogūną, kepkite, kol viskas apskrus bei suminkštės. Makaronus virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės.
3. Įpilkite šiek tiek makaronų vandens į keptuvę, kurioje yra daržovės, sudėkite virtus makaronus, įdėkite pesto ir viską gerai išmaišykite.
4. Į lėkštę dėkite makaronus, pievagrybius, užtarkuokite parmezano sūrio, berkite pipirų ir papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG