Ingredientai
Česnako
2 skiltelės
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Saliero lapkočio
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Cukinijos
1 vnt.
Rudieji pievagrybiai
5 vnt.
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Bazilikai (žali)
1 sauja
Halumio sūris
200 g
Gaminimo eiga
1. Česnaką, mėlynąjį svogūną susmulkinkite, saliero stiebą, morką, cukiniją, raudonąją papriką, pievagrybius supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais.
2. Į pasirinktą indą sudėkite pjaustytas daržoves, įpilkite alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska bei pipirais, įdėkite baziliko lapelių ir viską gerai išmaišykite.
3. Į kepimo skardą sudėkite daržoves, atpjaukite halumio sūrio griežinėlių ir padėliokite ant viršaus, užberkite aitriųjų paprikų dribsnių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15–20 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG