Ingredientai
Romaninės salotos
1 vnt.
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Krapai
1 sauja
IKI ŪKIS slyvinių pomidorų
5 vnt.
Alyvuogių aliejus
5 v. š.
Lašišos filė
150 g
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Avokadą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, romaninę salotą perpjaukite į 4 dalis, IKI aitriąją papriką, IKI krapus – susmulkinkite, pomidorus perpjaukite pusiau.
2. Į įkaitintą keptuvę dėkite kepti lašišos filė iš abiejų pusių, kol apskrus, dėkite romanines salotas ir kepkite, kol suminkštės. Į pasirinktą dubenį sudėkite aitriąsias paprikas, krapus, įspauskite žaliosios citrinos sulčių, pilkite alyvuogių aliejų, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG