Ingredientai
Tuno užtepėlė – puikus pagardas mėgstantiems žuvį. Galima tepti ant duonos, o galima valgyti su daržovėmis. Prieš patiekdami į stalą tuno užtepėlę apibarstykite krapais.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min. ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 °C temp. 10–12 min.
2. IKI tuną nukoškite ir sumaišykite su majonezu ir pipirais. Gerai sutrinkite rankiniu trintuvu.
3. Į gautą užtepėlę įmaišykite smulkintą mėlynąjį svogūną.
4. Tuno užtepėlę papuoškite smulkintais IKI krapais ir patiekite su česnakiniu batonu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG