Ingredientai
Makaronai
100 g
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Česnako
3 skiltelės
Vyšninių pomidorų
1 sauja
Bazilikai (žali)
1 sauja
Tarkuotas kietasis sūris
3 v. š.
Porcijos: 1
Pietums ar vakarienei – makaronai su vyšniniais pomidorais yra geras pasirinkimas. Vos 15 minučių ir valgis garuoja ant stalo. Makaronus su vyšniniais pomidorais patiekite užberdami kietuoju sūriu.
Gaminimo eiga
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Įkaitintame aliejuje apkepkite susmulkintą česnaką, kol suminkštės (apie 2 min.).
3. Sudėkite per pusę perpjautus IKI ŪKIS vyšninius pomidorus ir pakepkite dar 2–3 min.
4. Sudėkite išvirusius makaronus ir viską pagardinkite druska bei pipirais. Sudėkite bazilikų lapelius. Viską gerai išmaišykite.
5. Patiektus makaronus gausiai apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG