Ingredientai
MANTINGA sluoksniuotos bemielės tešlos lapeliais
0.5 pakelis
Pesto padažas
2 v. š.
Fetos sūris
100 g
Vyšninių pomidorų
1 sauja
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Rukolos
1 saujelė
Porcijos: 2
Jei norite greitai paruošti pusryčius, pietus ar vakarienę, gaminkite sluoksniuotos tešlos kąsnelius su pomidorais ir feta. Ir produktų daug nereikia, ir pagaminama itin paprastai. Iškeptus sluoksniuotos tešlos kąsnelius su pomidorais ir feta papuoškite rukolos lapeliais.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
2. Tešlą supjaustykite kvadratėliais. Tešlos kvadrato vidurį patepkite pesto padažu, uždėkite trupinto fetos sūrio ir per pusę perpjautą vyšninį pomidorą.
3. Apšlakstykite aliejumi, kraštelius aptepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. 20 min.
4. Iškeptus sluoksniuotos tešlos kąsnelius su pomidorais ir feta papuoškite rukolos lapeliais.
Skanaus!