Ingredientai
Geltonos paprikos
3 vnt.
Kiaulienos faršas
300 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Smulkintų Chalapos paprikų
2 v. š.
Petražolės
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Porcijos: 3
Kai krtais gauname klausimą, ką gaminti iš faršo, vienas iš pasiūlos variantų – gaminti kiaulienos faršu įdarytas paprikas. Paruoštu faršu įdarome paprikas ir pašauname į orkaitę. Kiaulienos faršu įdarytas paprikas papuoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Paprikoms nupjaukite viršūnėles ir išvalykite vidų.
2. IKI kiaulienos faršą sumaišykite su smulkiai kapotu svogūnu, Chalapos paprikomis, prieskoniais ir petražolėmis.
3. Į paprikų vidų sudėkite faršo mišinį, apšlakstykite aliejumi.
4. Sudėkite paprikas į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30–40 min.
5. Kiaulienos faršu įdarytas paprikas papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG