Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Konservuoti avinžirniai
2 saujos
Halumio sūris
200 g
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Porcijos: 2
Jei ieškote recepto lengviems pietums ar vakarienei, šis keptas halumio sūris su avinžirniais puikiai tiks. Ir skanu, ir sveika. Iškeptą halumio sūrį su avinžirniais papuoškite bazilikų lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite. Sudėkite į kepimo indą.
2. Supilkite konservuotus pomidorus, ant viršaus suberkite avinžirnius.
3. Halumio sūrį pjaustykite riekelėmis ir sudėkite ant avinžirnių.
4. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir berkite prieskonių.
5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.
6. Iškeptą halumio sūrį su avinžirniais papuoškite bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG