Ingredientai
Velykinis keptas kiaulienos vyniotinis, ko gero, bus ant kiekvieno švenčių stalo. Yra įvairiausių vyniotinio receptų, o šiandien dalijamės tokiu, kurio galimai dar nebandėte. Velykinį keptą kiaulienos vyniotinį papuoškite petražolėmis.
Gaminimo eiga
* Svogūną, česnako skilteles, kaparėlius ir petražoles smulkiai supjaustykite.
* Smulkintas daržoves sumaišykite su garstyčiomis, kaparėliais ir aliejumi.
* IKI kiaulienos nugarinę įpjaukite ir padarykite išklotinę.
* Abi puses apibarstykite druska ir pipirais. Gautu padažu aptepkite vieną kiaulienos pusę.
* Kiaulieną suvyniokite ir suriškite mėsininko virve. Apšlakstykite aliejumi ir pagardinkite druska bei pipirais.
* Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.
* Iškeptą vyniotinį supjaustykite ir papuoškite petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG