Ingredientai
Porcijos: 2
Silkė su keptais porais ir grybais – naujas receptas. Juk šventinis stalas be silkės – nepilnas, o naujus skonius visada maga išbandyti. Silkę su keptais porais ir grybais papuoškite krapų šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Pievagrybius ir porus supjaustykite griežinėliais.
* Į įkaitintą aliejų sudėkite pievagrybius, pagardinkite druska, pipirais. Kepkite apie 3–4 min.
* Į keptuvę sudėkite porus, išmaišykite ir pakepkite dar 1 min.
IKI silkės filė supjaustykite griežinėliais.
* Į lėkštę dėkite dalį keptų porų ir grybų, ant viršaus sudėkite pjaustytą silkę bei likusius keptus porus ir grybus.
* Silkę su keptais porais ir grybais papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG