Ingredientai
MANTINGA bandelių prancūziškam dešrainiui „Cosmos“
0.5 pakuotės
„Iki“ pieniškos dešrelės
3 vnt.
Pomidorų padažo
3 v. š.
Majonezo
2 v. š.
Garstyčių
1 v. š.
Tarkuoto fermentinio sūrio
1 sauja
Marinuotų Chalapos paprikų
1 saujelė
Porcijos: 4
Dešrainių apkepas – užkandis, kurį skanu valgyti tiek karštą, tiek atvėsusį. Jį patogu ir smagu valgyti keliese. Iškeptą dešrainių apkepą pagardinkite marinuotomis Chalapos paprikomis.
Gaminimo eiga
* MANTINGA bandeles prancūziškam dešrainiui „Cosmos“ ir dešreles supjaustykite griežinėliais.
* Į kepimo indą dėkite pomidorų padažą ir paskleiskite. Sudėkite majonezą ir taip pat paskleiskite.
* Dėkite griežinėliais pjaustytas bandeles. Į jas sustatykite pjaustytas dešreles.
* Apšlakstykite garstyčiomis ir berkite tarkuoto sūrio.
* Pagardinkite aitriosios paprikos dribsniais ir raudonėliais. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–12 min. Iškeptą apkepą pagardinkite marinuotomis Chalapos paprikomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG