Ingredientai
Majonezo
2 v. š.
Krienai
2 v. š.
Garstyčių
2 v. š.
Agurkėlių marinato
2 v. š.
Aliejaus
1 v. š.
Medžiotojų dešrelės
3 vnt.
Pomidorų padažo
2 v. š.
Porcijos: 3
Prancūziški dešrainiai su krienų padažu – šiltojo sezono atributas. Tai vienas populiariausių iškylų patiekalų. Prie prancūziškų dešrainių su krienų paruoškite daržovių.
Gaminimo eiga
* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ apskrudinkite keptuvėje iš visų pusių.
* Majonezą sumaišykite su krienais, garstyčiomis, pipirais ir marinatu.
* Įkaitintame aliejuje apkepkite dešreles.
* Į bandeles supilkite pomidorų ir krienų padažus. Sudėkite iškeptas dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG