Ingredientai
Raudonos aitriosios paprikos
1 vnt.
Sviestas
100 g
Česnako
3 skiltelės
Virtų kukurūzų burbuolių
2 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
1 saujelė
Vandens
100 ml
Porcijos: 4
Aštrūs troškinti kukurūzai gali būti valgomas kaip atskiras patiekalas, o gali būti patiekti kaip salotos ar garnyras. Aštrius troškintus kukurūzus puoškite smulkintais svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Į keptuvę sudėkite sviestą, smulkintą aitriąją papriką ir česnako skilteles.
* Išsilydžius sviestui supilkite vandenį, berkite druskos ir sudėkite riekelėmis pjaustytus kukurūzus. Troškinkite apie 15 min.
* Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
* Kukurūzus sudėkite į lėkštę, apšlakstykite lydytu sviestu su aitriąja paprika ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG