Ingredientai
Ilgavaisis agurkas
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Saliero lapkočio
1 vnt.
Meliono
100 g
Čiabata
2 riekelės
Česnako
2 skiltelės
Vandens
100 ml
Raudonojo vyno acto
2 v. š.
Alyvuogių aliejus
5 v. š.
Porcijos: 1
Gaspačas su melionais ir mėtomis – pats geriausias patiekalas karštą dieną. Ir gaivu, ir sotu. Gaspačas su melionais ir mėtomis neabejotinai taps viena mėgiamiausių sriubų.
Gaminimo eiga
* Daržoves, melioną ir duoną stambiai supjaustykite, sudėkite į trintuvą kartu su česnaku.
* Supilkite vandenį, actą, aliejų ir druską. Gerai sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
* Sumaltą sriubą supilkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite šviežiai grūstais pipirais ir mėtos lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG