Dešrainiai su jogurtu ir feta – taip ir norisi išbandyti naują skonį. Ypač pravers, jei laiką leidžiate gamtoje. Dešrainius su jogurtu ir feta pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ paskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių po 1 min.

* Dešreles apkepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių.

* Krapus susmulkinkite ir sumaišykite su smulkintu fetos sūriu, tarkuota česnako skiltele, jogurtu, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

* Į apskrudintas bandeles sudėkite špinatų lapelius, iškeptas dešreles ir ant viršaus dėkite jogurto padažą.

* Pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG