Ingredientai
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5 pakuotės
Aliejaus
1 v. š.
Medžiotojų dešrelės
2 vnt.
Krapai
1 saujelė
Fetos sūris
50 g
Česnako
1 skiltelė
Jogurtas
3 v. š.
Špinatų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 2
Dešrainiai su jogurtu ir feta – taip ir norisi išbandyti naują skonį. Ypač pravers, jei laiką leidžiate gamtoje. Dešrainius su jogurtu ir feta pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ paskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių po 1 min.
* Dešreles apkepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
* Krapus susmulkinkite ir sumaišykite su smulkintu fetos sūriu, tarkuota česnako skiltele, jogurtu, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
* Į apskrudintas bandeles sudėkite špinatų lapelius, iškeptas dešreles ir ant viršaus dėkite jogurto padažą.
* Pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG