Ingredientai
Baklažano
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Saliero lapkočio
0.5 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Rikotos sūris
2 v. š.
Špinatų lapelių
1 sauja
„Hoisin“ padažo
1 v. š.
Porcijos: 2
Jei nesinori karšto maisto, gaminkite baklažano suktinukus. Baklažaną pakepkite ant grilio ar keptuvėje. Baklažano suktinukai – puikus sperndimas galvojant vakarėlio meniu.
Gaminimo eiga
* Baklažaną supjaustykite plonomis riekelėmis. Kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.
* Svogūną ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais, česnako skiltelę sutarkuokite.
* Į smulkintas daržoves sudėkite rikotos sūrį ir smulkiai pjaustytus špinatų lapelius.
* Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
* Į apkeptus baklažanus sudėkite sūrio įdarą, susukite ir persmeikite dantų krapštuku.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG