Ingredientai
Kalmaro filė
1 vnt.
Kalmaro filė
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
MANTINGA grūdinių bandelių mėsainiams „Cosmos“
0.5 pakuotės
Kapotų svogūno laiškų
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Majonezo
2 v. š.
Kaparėliai
1 v. š.
Raudonojo vyno acto
1 v. š.
Porcijos: 1
Jei yra mėsains, gali būti ir žuvainis su kaparėlių padažu. Ragavusieji patiekalą įvertino dešimčia balų. Žuvainis su kaparėlių padažu – tikras gardumas.
Gaminimo eiga
* Kalmaro filė pjaukite išilgai per pusę, įpjaukite. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
* Kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių. Šalia sudėkite MANTINGA grūdines bandeles mėsainiams „Cosmos“ ir apskrudinkite po 2 min. iš abiejų pusių.
* Svogūnų laišką susmulkinkite, česnako skiltelę sutarkuokite. Sumaišykite su majonezu, kaparėliais, actu, druska, pipirais ir aitriųjų paprikų dribsniais. Gerai išmaišykite.
* Apskrudintas bandeles tepkite padažu.
* Ant apatinės bandelės dėkite špinatų lapelius, kalmaro filė, padažo ir viršutinę bandelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG