Ingredientai
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Česnako
2 skiltelės
Itališko prieskonių mišinio
1 a. š.
Konservuotų artišokų
200 g
Porcijos: 3
Paruoškite kalakutienos iešmelius su artišokais – patiekalas nustebins puikiu skoniu. Marinuotos daržovės suteikia malonaus poskonio. alakutienos iešmelius su artišokais papuoškite kalendros šakelėmis.
Gaminimo eiga
1. IKI kalakutienos šlaunelių mėsą supjaustykite kubeliais ir pagardinkite aliejumi, tarkuota česnako skiltele ir prieskoniais. Išmaišykite ir pamarinuokite apie 30 min.
2. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitinto grilio po 3–4 min. iš visų pusių.
3. Šalia sudėkite konservuotus artišokus ir kepkite apie 2–3 min.
4. Iškeptus iešmelius sudėkite į lėkštę, šalia išdėliokite artišokus, viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite kalendros šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG