Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
3 skiltelės
Sviestas
50 g
Čioriso dešra
50 g
Vištienos šlaunelių mėsa
200 g
IKI česnakų laiškų
2 v. š.
Porcijos: 1
Vištienos troškinys su čiorisu – išbandykite šį receptą. Pikantiškas troškinys jūsų nenuvils. Vištienos troškinį su čiorisu apibarstykite smulkintais česnakų laiškais.
Gaminimo eiga
* Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite.
* Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite smulkintus svogūnus.
* Čiorisą supjaustykite juostelėmis ir dėkite į keptuvę. Išmaišykite ir kepkite apie 3–4 min.
* Vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę. Apkepkite vis pamaišydami apie 3 min. ir sudėkite konservuotus pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite apie 15 min.
* Troškintą vištieną sudėkite į lėkštę ir apibarstykite smulkintais česnakų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG