Ingredientai
Svogūnai
1 vnt.
Ilgavaisis agurkas
1 vnt.
Geltonos paprikos
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
5 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Čiabata
2 riekelės
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Raudonojo vyno acto
2 v. š.
Vandens
0.5 stiklinės
Porcijos: 1
Kas nežino nuostabaus skonio gaspačo sriubos. O gardžiausia ji tada, kai ruošama namuose. Gaspačo sriubą pagardinkite pipirais.
Gaminimo eiga
1. Svogūną susmulkinkite, agurką pjaustykite stambiai, papriką perpjaukite pusiau.
2. Į virtuvinį trintuvą sudėkite smulkintas daržoves, pomidorus, česnako skilteles, čiabatą ir likusius ingredientus. Sutrinkite iki vientisos masės.
3. Sriubą pilkite į lėkštę, apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi ir pagardinkite pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG