Ingredientai
Pjaustyti pomidorai
5 vnt.
Čiabata
2 riekelės
Česnako
2 skiltelės
Alyvuogių aliejus
100 g
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 a. š.
Vytinto kumpio
2 riekelės
Porcijos: 1
Iš pirmo žvilgsnio – labai paprasta, tačiau išties labai gardi yra šalta sriuba „Salmorejo“. Pomidorai ir česnakas – kas mėgsta šį derinį, tas neatsilaikys ir prieš šią sriubą. Šaltą sriubą „Salmorejo“ patiekite su vytintu kumpiu.
Gaminimo eiga
* Pomidorus ir čiabatą susmulkinkite, sudėkite į trintuvą kartu su česnako skiltelėmis.
* Pagardinkite aliejumi, druska ir pipirais. Gerai sutrinkite.
* Sutrintą sriubą supilkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir patiekite su vytintu kumpiu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG