Ingredientai
Petražolės
1 sauja
Česnako
1 skiltelė
Rūkytos lašišos
100 g
Kreminis sūris
200 g
Mėgstamų duoniukų
1 sauja
Porcijos: 2
Turėti rūkytos žuvies užtepėlės – labai patogu. Ji tiks ir pusryčiams, ir vakarienei, ir užkandžiui. O paruošiama itin greitai ir paprastai. Rūkytos žuvies užtepėlę patiekite su duoniukais.
Gaminimo eiga
1. IKI petražoles ir česnaką smulkiai supjaustykite.
2. Lašišą supjaustykite labai smulkiai.
3. Sudėkite kreminį sūrį, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
4. Dėkite į lėkštę, apibarstykite aitriųjų pipirų dribsniais ir patiekite su duoniukais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG