Ingredientai
Konservuotų persikų
2 vnt.
Rikotos sūris
3 v. š.
Porcijos: 1
Sluoksniuotos tešlos ir persikų pyragėliai – paruošiami greitai ir labai gardūs. Puiki rikotos ir persikų dermė – pyragėliai tiesiog tirpsta burnoje. Sluoksniuotos tešlos ir persikų pyragėlius apibarstykite uogomis.
Gaminimo eiga
1. Persikus supjaustykite riekelėmis.
2. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. ir pjaukite pusiau.
3. Su šaukštu padarykite duobutes tešloje ir sudėliokite rikotos sūrį.
4. Sudėkite pjaustytus, konservuotus persikus ir kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 12 min.
5. Iškeptus pyragėlius apibarstykite liofilizuotomis uogomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG