Antienos kepenėlės – puikus patiekalas, kurį galima ruošti net šventiniam stalui. Ir užtruksite neilgai – iki 20 minučių. Patiekite kepenėles apibarstę svogūnų laiškais.

Gaminimo eiga

* Antienos kepenėles išvalykite nuo gyslų.

* Svogūną supjaustykite šiaudeliais, morką – griežinėliais, česnako skilteles susmulkinkite.

* Antienos kepenėles pagardinkite prieskoniais ir smulkintu česnaku.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepenėles. Kepkite apie 4–5 min. vis pamaišydami, kol apskrus.

* Sudėkite smulkintas daržoves, išmaišykite ir kepkite apie 2 min.

* Supilkite vyną ir cukrų. Patroškinkite apie 3–5 min.

* Sudėkite į lėkštę ir pagardinkite svogūnų laiškais.