Ingredientai
Agurkai
0.5 vnt.
Mėtų lapelių
1 sauja
Krapai
1 saujelė
Česnako
1 skiltelė
Graikiškas jogurtas
3 v. š.
Citrinų sultys
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Porcijos: 3
Jogurtinis padažas tiks ruošiant salotas, prie mėsos patiekalų. o paruošti labai paprasta. Šis jogurtinis padažas patisk ir gurmanams.
Gaminimo eiga
* Agurką sutarkuokite stambia tarka. Mėtos lapelius ir krapus susmulkinkite. Įtarkuokite česnako skiltelę, sudėkite jogurtą.
* Pagardinkite druska, pipirais ir citrinų sultimis.
* Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG