Ingredientai
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5 pakuotės
„Iki“ pieniškos dešrelės
2 vnt.
Džiovinti ananasai
100 g
Vyšninių pomidorų
1 saujelė
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Marinuotų Chalapos paprikų
2 v. š.
Kalendrų lapelių
1 saujelė
Žaliosios citrinos sulčių
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Majonezinio mangų padažo
2 v. š.
Porcijos: 2
Gaivus dešrainis puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei. Šis užkandis labai patiks aštrumo mėgėjmas. Dešrainį apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apkepkite ant įkaitinto grilio po 1 min. iš abiejų pusių.
2. Dešreles dėkite kepti ant grilio iš visų pusių po 2 min., kol apskrus.
3. Ananasą ir vyšninius pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūną, Chalapos paprikas ir kalendrų lapelius susmulkinkite.
4. Viską pagardinkite sultimis, aliejumi, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
5. Į apkeptas bandeles sudėkite dešreles, ananasų salsą, apšlakstykite mangų padažu ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG