Ingredientai
Rikotos sūris
200 g
Cukraus pudra
80 g
Vanilės pastos
0.5 a. š.
„Mantinga“ spurgų
2 vnt.
Kakavos milteliai
2 a. š.
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
* Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu išplakite rikotos sūrį, 1/2 cukraus pudros ir vanilės pastą iki vientisos ir kreminės masės.
* Vidutiniame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu išplakite grietinėlę ir likusį 1/2 cukraus pudros, neperplakite. Supilkite į rikotos sūrio mišinį.
* Supilkite šaltą kavą į negilų dubenį. Supjaustytas spurgas, viena po kitos, panardinkite į kavą ir išklokite jomis pasirinkto serviravimo indo dugną, stikline lengvai paspauskite ir išlyginkite. Ant viršaus dėkite rikotos-grietinėlės kremą.
* Prieš patiekdami viršų lengvai pabarstykite kakava.
Receptas ir nuotrauka - Pauliaus ir Pavelo.