Moliūgų kroketai – greitas ir lengvas užkandis, tinkantis visoms progoms. Patiekalą paruošite per kelias minutes. Moliūgų kroketus valgykite, kol šilti.

Gaminimo eiga

* Įkaitinkite rapsų aliejų iki 180 laipsnių Celsijaus.

* Mažame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, kukurūzų krakmolą, kietąjį sūrį, druską ir pipirus.
Reguliuokite krakmolo kiekį. Iš gautos tešlos turėtų būti lengva modeliuoti.

* Padarykite nedidelius rutuliukus ir kepkite juos giliai aliejuje 2 minutes, kol įgaus aukso rudą spalvą.

* Padažo paruošimas: sumaišykite majonezą ir Sriracha padažą.

* Patiekalą patiekite šiltą.

* Atvėsus kroketams laikykite juos indelyje šaldytuve iki 2-3 dienų.