Ieškantiems sveiko ir gardaus deserto recepto kviečiame išbandyti burokėlių pyragą. Drėgnas, gaivus ir itin aromatingas. Burokėlių pyragą patiekite apšlakstytą kondensuotu pienu.

Gaminimo eiga

* Nuskuskite burokėlius ir sutarkuokite. Išspauskite burokėlių sultis tinkliniu maišeliu.

* Į dubenėlį pilkite rapsų aliejų, suberkite rudąjį cukrų, įmuškite kiaušinius ir sumaišykite iki vientisos masės.

* Į kitą dubenėlį suberkite miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Gerai išmaišykite.

* Abiejų dubenėlių turinį sumaišykite kartu, sudėkite burokėlius.

* Mišinį supilkite į kepimo skardą ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje 25-30 minutes.

* Kai pyragas bus iškepęs, ant viršaus užpilkite kondensuoto pieno ir lygiai paskirstykite.