Ingredientai
Raudonasis svogūnas
1 vnt.
Krapai
10 g
Virti burokėliai
250 g
Majonezo
50 g
„Iki“ sviestas
50 g
Sūdyti ančiuviai
100 g
Porcijos: 2
Greitai paruošiamas, subalansuotas užkandis. Puikiai tiks šventiniam stalui, vakarėliui. Paruoštus užkandžius apibarstykite krapais.
Gaminimo eiga
* Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą svogūną, krapus, virtus burokėlius, majonezą, balzaminį acto kremą ir maltus pipirus.
* Paskrudinkite duoną iš abiejų pusių karštoje sausoje keptuvėje arba ant griliaus.
* Ant apskrudintos duonos dėkite burokėlius, sūdytus ančiuvius ir papuoškite krapais.
* Laikykite šaldytuve, sandariame inde 2-3 dienas.