Ingredientai
Cukraus
300 g
„Iki“ sviestas
260 g
Šokoladiniai sausainiai
160 g
Cinamono
1 a. š.
Kreminis sūris
200 g
Vanilės ekstraktas
1 a. š.
Juodasis šokoladas
100 g
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį suberkite cukrų ir maišydami išlydykite jį iki tamsiai rudos spalvos. Tada įmaišykite sviestą, kai jis visiškai ištirps, supilkite grietinėlę (140 ml) ir užvirkite.
* Atvėsinkite ir įmaišykite žemės riešutus.
* Dubenėlyje sumaišykite smulkintus šokoladinius sausainius, cinamoną ir grietinėlę (40 ml), atidėkite vėlesniam naudojimui.
* Plaktuvu išplakite kreminį sūrį, grietinėlę(80 ml) ir vanilę. Supilkite ištirpintą juodąjį šokoladą ir gerai išmaišykite.
* Į stiklinę dėkite sausainių masę, tada pilkite karamelę su riešutais ir pabaigoje – kakavinį kremą. Ant viršaus pabarstykite kakavos miltelių. Skanaus!