Ingredientai
Lazdyno riešutai
120 g
Pieniškas šokoladas
200 g
Rapsų aliejaus
50 ml
Cukraus pudra
1 a. š.
Vanilės ekstraktas
0.5 a. š.
Agavų sirupo
2 v. š.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Lazdyno riešutus suberkite į skardą ir paskrudinkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Šokoladą ištirpinkite virš karšto vandens puodo.
* Į trintuvą suberkite riešutus, cukraus pudrą, supilkite aliejų, vanilę, agavų sirupą, tirpintą šokoladą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
* Ją konditeriniu švirkštu spauskite ant kruasanų. Puoškite avietėmis. liofilizuotomis braškėmis, skrudintais lazdynų riešutais.