Ingredientai
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Dubenyje faršą išmaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, pasūdykite, gerai išminkykite.
* Šaltame vandenyje sudrėkinkite rankas ir iš faršo formuokite kukulius.
* Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir kepkite kukulius. Pavartykite, kad mėsa apkeptų iš visų pusių.
* Iškepusius kukulius atidėkite, o toje pačioje keptuvėje pakepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną.
* Ant pakepusių svogūnų supilkite skardinę pomidorų savo sultyse. Pamaišykite, užberkite druskos.
* Į burbuliuojantį pomidorų padažą sudėkite mėsos kukulius ir uždengę dangčiu patroškinkite. Pavartykite, kad kukuliai pasidengtų padažu.
* Patiekdami kukulius apibarstykite pjaustytais svogūnų laiškais.