Itin skanūs mėsos kukuliai pomidorų padaže – patiekalas, kurio neatsisakys nei didelis, nei mažas. Vaikai jį labai mėgsta. Mėsos kukulius patiekite su mėgstamu garnyru.

Gaminimo eiga

* Dubenyje faršą išmaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, pasūdykite, gerai išminkykite.

* Šaltame vandenyje sudrėkinkite rankas ir iš faršo formuokite kukulius.

* Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir kepkite kukulius. Pavartykite, kad mėsa apkeptų iš visų pusių.

* Iškepusius kukulius atidėkite, o toje pačioje keptuvėje pakepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną.

* Ant pakepusių svogūnų supilkite skardinę pomidorų savo sultyse. Pamaišykite, užberkite druskos.

* Į burbuliuojantį pomidorų padažą sudėkite mėsos kukulius ir uždengę dangčiu patroškinkite. Pavartykite, kad kukuliai pasidengtų padažu.

* Patiekdami kukulius apibarstykite pjaustytais svogūnų laiškais.