Ingredientai
Neabejokite – prie kavos ar arbatos patiektos tokios cinamoninės bandelės sukurs itin malonias akimirkas. Ir garantuojame – šį naminį karamelinį kremą gaminsite dar ne kartą. Cinamoninėms bandelėms su naminiu kremu neįmanoma atsispirti.
Gaminimo eiga
* Į indą suberkite cukrų ir maišydami kaitinkite, kol šis ištirps ir ims karamelizuotis.
* Tada suberkite sviestą, maišykite, kol ištirps ir masė ims tirštėti.
* Supilkite grietinėlę, maišykite ir leiskite užvirti. Nukelkite nuo ugnies ir palikite, kol visiškai atvės. Kad greičiau skystas gaminys atvėstų, virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks jį supila į didesnį indą.
* „Mantinga“ bandelę „Cinnabon“ apšlakstykite karamele, užbarstykite skaldytais sūdytais žemės riešutais. Karamelės, apibertos riešutais, patiekite ir atskirai – juk taip gardu bandelę pamirkyti į tirštą saldžią karamelę.